Skip to main content

Prijzen

Ben je lid van de Atletiekunie? Dan krijg je korting op je NK-kaartjes! Vergeet dus niet je Atletiekunie-nummer door te geven bij je bestelling (let wel: deze is maar 1x geldig!). En uiteraard is er voor de early birds flinke korting. Wacht dus niet tot het laatste moment, maar bestel je tickets direct!

Vroegboekkorting

  • Passe-partout: 16,00 EUR
  • Tickets per dag: 8,50 EUR
  • Korting via Atletiekunie: 1,50 EUR

Reguliere verkoop

  • Passe-partout: 17,50 EUR
  • Tickets per dag: 10,00 EUR
  • Korting via Atletiekunie: 1,50 EUR

(RTC-)Coaches dienen via de kaartverkoop hun entreebewijs aan te schaffen. Jeugdleden (t/m 18 jaar) van Hellas, U-Track en Phoenix kunnen gratis naar binnen, maar dienen zich wel aan te melden. Via de nieuwsbrief vanuit de verschillende verenigingen zullen de leden hierop geattendeerd worden.

Horeca

Sporters en bezoekers kunnen in het paviljoen naast de atletiekbaan terecht voor een kopje koffie of iets lekkers. De organisatie van het NK Junioren werkt volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum (meer info te verkrijgen via de link hieronder).

Tijdens het NK Junioren zijn er twee verkooppunten buiten (één voor dankjes en één voor ijsjes) naast de verkoop vanuit het paviljoen zelf. Afrekenen bij voorkeur via muntjes.

Om zo min mogelijk afval te produceren, wordt alles zoveel mogelij in flesjes en blikjes uitgedeeld zodat er geen glaswerk buiten komt, maar er ook geen bergen plastic bekertjes. Daarnaast vragen we de toeschouwers de lege flesjes en blikjes in de daarvoor bestemde speciale afvalbakken te gooien. Duurzaamheid staat dit NK ook hoog op de agenda.