Skip to main content

Het NK junioren U18 & U20 kent meerdere mogelijkheden om te participeren. Afhankelijk van de wensen kunnen wij op maat gemaakte partnerships aanbieden.

Omdat ieder bedrijf eigen wensen heeft, wordt in overleg met de betrokkene naar maatwerk gezocht. Graag informeren wij je over de verschillende sponsormogelijkheden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze sponsoren steunen Jong Talent

NK Junioren nodigt winnaars schoolatletiek uit

Een mooie samenwerking tussen schoolatletiek en het NK! De winnaars van de schoolatletiek wedstrijden zijn namelijk uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij het NK Junioren dit jaar.

Meer informatie

Overnachting nodig tijdens het NK? Check Stayokay

Tegen gereduceerd tarief zou je ook dichtbij kunnen overnachten bij Stayokay. De dichtstbijzijnde locaties zijn te vinden in Utrecht-Centrum of Soest. Gebruik de code ATLETIEK24 en krijg 10% korting op je overnachting*.

Lees snel verder

Slamstox – jouw ticket naar de top in Amerika

Slamstox helpt studerende sporters om scholarships te vinden aan Amerikaanse universiteiten. Ze werken samen met meer dan 3000 universiteiten in Amerika en hebben kantoren in Nederland, Florida en North Carolina.

Maak kennis met Slamstox

Hotel Mitland accommodatiepartner NK Junioren

Geen zin om terug te reizen? Dat snappen wij natuurlijk. Utrecht is een leuke stad. En de atletiekbaan is uitstekend bereikbaar en omringd door veel groen (perfect voor wandelaars). En wil je lekker slapen: Hotel Mitland helpt je het NK door. Voor het geval dat ofwel uitgerust aan het NK wilt beginnen, of je als supporter gewoon een paar nachtjes extra wilt blijven.

Boek Hotel Mitland direct