Skip to main content

NK Junioren: meer plek, meer kans voor jou

Klinkt leuk, maar hoe hebben jullie dat gedaan? Denk je nu misschien wel als potentiele deelnemer… Nou dat leggen we graag uit:

  • Bij het verspringen U18 is er vrijdagmorgen een kwalificatieronde waar maar liefst ruimte is voor 30 (!) atleten, een verdubbeling t.o.v. vorig jaar. Iedereen krijgt dan 3 sprongen en de beste 8 springen ’s avonds in de finale 👊.
  • Bij de 100m en 200m hebben we een extra serie aan het programma kunnen toevoegen en is er dus per categorie ruimte voor 56 inschrijvingen 👏.
  • In de categorie U20 zagen we dat afgelopen jaar niet alle series goed gevuld waren. Bij de 100m, 200m, 400m en 400m horden kunnen series die vervallen vanwege onvoldoende aanmeldingen in de ene categorie, doorgeschoven worden naar een andere categorie. Dus stel dat er bij de 100m U20 twee series ‘over’ blijven en bij U18 er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan komen er bij de U18 twee series bij. Hoe dat precies werkt lees je natuurlijk in de wedstrijdbepalingen op de atletenpagina 🥳.

Het belangrijkste is dat we extra ruimte gecreëerd hebben waardoor er meer atleten mee kunnen doen dus schrijf je snel in en kom volgende maand naar het NK U18 & U20 in Utrecht.