Skip to main content

FAQ

Ga naar atletiek.nl/wedstrijdkalender, selecteer daar het NK Junioren (zoek op NK) en klik op inschrijven.

Naar wedstrijdkalender

Een Volta-account is een account wat alle leden van de Atletiekunie hebben en wat werkt op het platform van de Atletiekunie. Je moet dit account eenmalig activeren om er mee te kunnen werken. Jouw gebruikersnaam is jouw lidnummer van de Atletiekunie (jouw licentienummmer).

Uitleg Volta-account

Ja, jouw inschrijving kan ook door iemand anders gedaan worden. Hiervoor heeft hij/zij/hen naast de onderdelen en behaalde prestatie ook jouw licentienummer en geboortedatum nodig.

Ga naar de wedstrijdkalender van de Atletiekunie, selecteer daar het NK Junioren (zoek op NK) en klik op deelnemers. Je ziet daar alle ingeschreven atleten en de onderdelen waaraan zij mee willen doen. Met behulp van de filteroptie rechtsboven kun je een bepaald onderdeel selecteren. Of klik op de namen van de kolommen om de inschrijvingen te sorteren.

Naar wedstrijdkalender

Die (R) betekent dat de prestatie is opgehaald uit de resultatendatabase van de Atletiekunie. Deze database bevat alleen erkende prestaties (erkende wedstrijd, goedgekeurde accommodatie, geldige wind etc).

Ja dat klopt. Er wordt (nog) geen bevestiging gestuurd van jouw inschrijving (deze volgt later). Je ziet de inschrijving in jouw Volta-account en in dat van degene die jou heeft ingeschreven (als dat iemand anders is geweest). Ook is jouw inschrijving direct zichtbaar in de deelnemerslijst van de wedstrijd.

Nee, die hoef je niet door te geven. Mochten we op basis van de informatie die wij hebben geen gevolgde doping e-learning kunnen vinden voor je, dan nemen we contact op. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden, doe dit op tijd!

E-learning Brons en Zilver

Nee, het NK Junioren kent geen limieten. Wel zijn er maximale aantallen per onderdeel. Deze kun je vinden in de wedstrijdbepalingen – te vinden op onze Atleten-pagina.

Informatie voor Atleten

Je kunt het voorlopige tijdschema vinden op atletiek.nl/wedstrijdkalender, selecteer de wedstrijd (zoek op NK of filter op datum) en klik op tijdschema. Op onze Atleten-pagina vind je uiteraard ook het tijdschema (inclusief een mooi blokkenschema).

Informatie voor Atleten

Selecteer in de Volta-app onderaan de optie ‘Wedstrijden’. Scroll vervolgens naar de wedstrijd en selecteer deze. Je vindt dan opties voor inschrijven, deelnemerslijst en het tijdschema.

Je kunt met de auto tot bij de atletiekbaan komen om polsstokken en dergelijke af te geven. Je kunt helaas niet parkeren op het terrein van de atletiekbaan. Voor meer informatie over parkeren, klik hier of ga naar onze contact-pagina.

Bereikbaarheid en parkeren

Ja, de accommodatie is rolstoeltoegankelijk. Indien je over een invalidenparkeerkaart beschikt, kun je gebruik maken van de parkeerplaatsen van de atletiekbaan.

Er is persaccreditatie beschikbaar voor fotografen en journalisten. Voor een aanvraag: vul ons contactformulier in.

Contact

Nee. Coaches, ook de RTC-coaches dienen een kaartje te kopen. Basisprijs is 10 EUR. Uiteraard is er vroegboekkorting en kun je korting krijgen met je licentienummer.

Kaartverkoop

Nee, coaches hoeven geen accreditatie aan te vragen. Wij maken geen onderscheid tussen coaches, begeleiders en publiek voor wat betreft toegang tot het terrein of warming-up ruimte.